Как да влезете и излезете от LinkedIn

LinkedIn е отличен ресурс за професионалисти. Тя ви позволява да се свържете и да се свържете с други професионалисти във вашата област. Но както всеки сайт за социални медии, вие ще искате да сте сигурни, че влизате и излизате от вашия профил в LinkedIn успешно. Следвайте тези прости съвети, за да сте сигурни, че сте влезли и излезли правилно.

Влизане в LinkedIn от компютър

  • Отидете на www.linkedin.com
  • Изберете бутона Вход. Може да се намери в горния десен ъгъл на екрана.
  • Ще бъдете подканени да въведете своя имейл или телефонен номер, който сте използвали, когато сте се присъединили към LinkedIn, както и паролата, която сте създали.
  • Щракнете върху бутона, който гласи Вход и ще бъдете отведени до вашето табло за управление на LinkedIn.

Бакшиш: Ако сте забравили паролата си, можете да щракнете върху връзката, която гласи Забравена парола? и ще можете да възстановите акаунта си и да нулирате паролата си.



Влизане в LinkedIn от мобилно устройство

  • Отворете приложението LinkedIn на вашия телефон или мобилно устройство. Изглежда като синя кутия с изписана дума в бяло.
  • Докоснете бутона, който гласи Вход.
  • Въведете имейла или телефонния номер, който е свързан с вашия профил в LinkedIn, както и паролата, която сте създали.
  • Докоснете бутона Вход и ще бъдете отведени до вашето табло за управление на LinkedIn.

Излизане от LinkedIn на компютър

  • Щракнете върху снимката на вашия профил. Може да се намери в горния десен ъгъл на екрана.
  • Отворете падащото меню.
  • Изберете Изход. След като щракнете върху този бутон, ще излезете от вашия профил и табло за управление и трябва да получите известие, което ви уведомява, че сте излезли успешно.

Излизане от LinkedIn на телефон или мобилно устройство

Стъпка 1: Отворете раздела Настройки. Появява се като икона на зъбно колело.

Стъпка 2: Превъртете до края на списъка с настройки.

Стъпка 3: Докоснете селекцията, която гласи Изход, за да излезете успешно от приложението LinkedIn.

Бакшиш: Независимо дали използвате версията на приложението за iOS или Android, инструкциите са едни и същи.

Неща, които трябва да имате предвид:

  • Важно е да излизате от вашия профил в LinkedIn, когато не го използвате.
  • Вашият профил може да съдържа лична информация или информация, до която не искате други да имат достъп без ваше разрешение.

Успешното излизане, когато приключите с използването на LinkedIn, е начин да защитите вашата информация.

Как излизате от LinkedIn?

Android
  1. Докоснете снимката на профила си.
  2. Докоснете иконата за настройки.
  3. Превъртете надолу и докоснете Отписване в долната част на екрана.

Какво се случва, когато излезете от LinkedIn?

Ако излизаш на акаунта, сесията вече не е активна и ще отпадне изключен от настройките. на тази страница, Вие може също да прегледа всички устройства, които са подписана във вашия LinkedIn сметка, кога Вие последно подписана в, какъв браузър е използван, IP адреса и града и държавата, в които е извършено влизането.

Как да изляза от всички устройства в LinkedIn?

Да се отписване на всеки активна сесия (освен текущата): Щракнете Отписване на всичко тези сесии в горната част на вашия списък. Щракнете върху Отписване за да потвърдите.

Мога ли временно да деактивирам LinkedIn?

Въпреки че не предлагаме опция за временно деактивирайте вашия акаунт, вие мога редактирайте обществения си профил, за да контролирате каква информация за профила виждат хората, когато използват търсачки като Google, Yahoo!, Bing и др.

Как мога да скрия моя профил в LinkedIn, без да го изтрия?

Крия Вашият Профил
  1. Щракнете върху иконата Аз в горната част на вашия LinkedIn начална страница.
  2. Щракнете върху Преглед Профил , а след това Редактиране публично профил & URL от дясната страна на вашия профил .
  3. Под секцията Редактиране на видимостта от дясната страна превключете Your профил публичната видимост на Изкл

Как да скрия моя профил в LinkedIn от определени контакти?

Щракнете върху Промяна на вашия Профил Връзка за снимка и видимост. Изберете Моите връзки или Моята мрежа, за да ограничите профил снимка, така че да не бъде видима за всеки, освен за тези хора. Освен това можете да промените или изтриете своя профил снимка на тази страница. Щракнете върху Запазване на настройките.

Мога ли да видя кой ме блокира в LinkedIn?

Да се виж списък с членове, които имате блокиран от прегледа на вашия профил: Щракнете върху аз икона в горната част на вашия LinkedIn начална страница. Щракнете върху Настройки и поверителност. От секцията Видимост в лявата релса щракнете върху Промяна до Блокиране.

Може ли блокиран човек в LinkedIn да види моя профил?

ДА СЕ блокиран член все още може виж Вашият профил и публикации: Ако вие блок член, те все още могат виж информация, която правите обществено достояние, като вашата обществена профил , съдържание, публикувано в публични (отворени) групови дискусии, ваши собствени публични споделяния и коментари за публикации на Influencer.

Мога ли да блокирам шефа си в LinkedIn?

Няма Блокиране бутон навсякъде в LinkedIn платформа, както можете да намерите в други сайтове за социални мрежи, като Twitter. Така че няма бърз и лесен начин за напълно блок всеки, включително вашият работодател , от гледане вашия LinkedIn профил.

Защо шефът ми гледа моя LinkedIn?

Вашият шеф може да обсъждат бъдещето ви във вашата компания, ако продължават да се позовават на вашия профил. Скорошна публикация от вашата компания обяви позицията ви като отворена. Това често е знак, че може да се опитат да ви заменят в бъдеще и просто искат да ви видят LinkedIn като референция за квалификации.

Как мога да използвам LinkedIn, без работодателят ми да знае?

За да изберете личен режим:
  1. Под Настройки и поверителност изберете: Как виждат другите вашия LinkedIn дейност.
  2. Изберете опции за преглед на профила, за да изберете да бъде публичен, получастен с общи подробности за Вашият промишленост или частна.

Как да скрия дейността си в LinkedIn 2020?

Да се Крия Вашият дейност емисия от определени хора, щракнете върху Изберете кой може да ви види Дейност Емисия под Контроли за поверителност на страницата с настройки на вашия профил. Появява се падащ списък с опциите Всички, Връзки, Вашата мрежа и Само вие. Щракнете върху Запазване на промените, за да приложите избраната от вас опция.

Могат ли другите да видят дейността ми в LinkedIn?

Бележки: Вие мога изберете кой може да види вашия скорошни дейност . Вие мога контролират дали вашата дейност се появява в Вашият емисия на мрежата. В Дейност секцията все още ще се показва Вашият профил, дори ако решите да не уведомявате Вашият мрежа за Вашият промени в профила.

Как да изтриете дейност в LinkedIn?

За да видите вашия профил Дейност страница: Докоснете иконата на профил. Превъртете надолу до Дейност раздел.

Да се Изтрий ан дейност от дейности страница:

  1. На Дейности страница, докоснете иконата Още вдясно от публикациите, които искате Изтрий .
  2. Докоснете Изтрий статия и публикация от падащото меню.
  3. Докоснете Изтрий за да потвърдите.

Кой може да види активността ми в LinkedIn?

Изберете Настройки и поверителност от падащото меню. Щракнете върху раздела Видимост вляво. Под Видимост на вашата активност в LinkedIn , щракнете върху Промяна до Споделяне на промени в работата, промени в образованието и работни годишнини от профила. Превключете превключвателя на Да, за да споделите Вашият редакции на профила или Не, за да спрете споделянето Вашият редакции на профила.

Как да управлявам дейността си в LinkedIn?

Щракнете върху иконата Аз в горната част на вашия LinkedIn начална страница. Изберете Настройки и поверителност от падащото меню. Щракнете върху секцията за поверителност на данните в лявата релса. Щракнете върху Промяна до Управлявайте вашите данни и дейност .

Как да направя дейността си в LinkedIn частна?

Как да активирате Частен Режим включено LinkedIn
  1. Щракнете върху Настройки и поверителност под иконата Аз.
  2. Превъртете до Как другите ви виждат LinkedIn активност и щракнете върху Промяна до Опции за преглед на профил.
  3. Избирам Частен режим.