Как да деактивирате Tinder

Има много причини, поради които може да искате да изтриете профила си в Tinder. Може би сте намерили съвпадение и сте решили да спрете да търсите. Може би сте изпробвали приложението и сте разбрали, че не работи за вас. Независимо от причината, следването на тези прости стъпки ще гарантира, че сте изтрили профила си в Tinder.

Отворете приложението Tinder

  • Изберете иконата на Tinder на вашия телефон или устройство. Като напомняне, в случай, че не сте го използвали известно време, иконата на Tinder изглежда като малък червен пламък.
  • След като приложението Tinder е отворено, отидете на настройките на вашия акаунт. Тук ще видите всички различни опции за вашия акаунт в Tinder, като например Общите условия, вибрациите на приложения за известия и функции като Superlikes.
  • В долната част на тази страница трябва да има бутон, който казва Изтриване на акаунт. Натиснете този бутон, за да изтриете за постоянно вашия акаунт в Tinder.

Потвърдете, че акаунтът е изтрит

  • След като натиснете бутона Изтриване на акаунт, трябва да получите съобщение за потвърждение.
  • Съобщението трябва да започне с акаунтът е изтрит и трябва да ви каже, че акаунтът ви е успешно изтрит и прекратен от вашия акаунт във Facebook.
  • Трябва да ви каже, че ако се опитате да влезете отново в Tinder с вашия акаунт във Facebook, ще бъде създаден нов профил в Tinder. По този начин можете да сте сигурни, че текущият ви акаунт е изтрит.

Неща, които трябва да запомните, когато изтривате акаунта си в Tinder:



  • Изтриването на приложението от вашия телефон или устройство не изтрива вашия акаунт. Вашият акаунт ще продължи да бъде активен и отворен, дори ако изтриете приложението. Първо изтрийте акаунта си, като следвате горните стъпки, преди да изтриете приложението. В противен случай ще трябва да изтеглите отново приложението, за да изтриете акаунта си, след което да изтриете приложението отново.
  • Изтриването на акаунта ви означава, че ще загубите всичките си съобщения и всички запазени съвпадения в предишния си профил. Уверете се, че сте готови да се разделите с всички тези запазени данни, преди да решите да изтриете акаунта си.
  • Ако сте надстроили до друга версия на Tinder и плащате месечен абонамент, изтриването на акаунта и приложението няма да ви отменят от това задължение за месечно плащане. За да се отпишете, ще трябва да отидете в магазина за приложения и да изберете Управление на абонаментите. Ще има или опция за слайд за премахване на вашия автоматичен абонамент за Tinder, или бутон, който гласи Отписване. Уверете се, че сте избрали някоя от тези опции, за да се отпишете от задължението си за месечно плащане.

Ако трябва да промените решението си в бъдеще и искате да опитате още един път на Tinder, просто изтеглете отново приложението и влезте с профила си във Facebook. Това ще ви позволи да започнете отначало с нов профил. Ще трябва да възстановите профила си от нулата с нови снимки, нова биография и т.н. Ако сте решили да опитате Tinder отново, може би новото начало е най-доброто начало!

Мога ли да деактивирам акаунта си в Tinder?

За постоянно изтрийте акаунта си в Tinder , трябва да сте влезли или на ап или сайта на браузъра ( Tinder .com). Има добри новини, ако сте закупили a Tinder абонамент с кредитна карта чрез Tinder .com или Android , въпреки това: Изтриването на акаунта ви ще автоматично отменя Вашият абонамент.

Можете ли да деактивирате tinder, без да го изтривате?

Просто изтриване на Tinder приложението от телефона ви не е достатъчно, за да се отървете от вашия профил. За да го сваля, ти трябва да влезете в приложението и да посетите Настройки. След това изберете Настройки на приложението и превъртете надолу до Изтрий Сметка. Веднъж ти „направихте това, приложението ще даде ти съобщение за успешно изтрит акаунт.

Можете ли да деактивирате и активирате отново tinder?

След като акаунтът ви бъде успешно изтрит, всички харесвания, съвпадения, съобщения, снимки и друга информация, свързана с вашия акаунт, ще бъдат загубени и мога никога да не бъде възстановен.

Той ли Unmatch или изтрити tinder?

Ако съвпадате с някого и те несравнимо вие, те ще изчезнат от вашия списък със съвпадения. Но не можете да знаете със сигурност дали са несравнимо ти или изтрит техния акаунт, без да питате лицето или да видите дали някой друг, когото познавате, го е видял онлайн.

Какво се случва, ако някой изтрие своя тиндер?

Един или няколко мача

Ако само един или дори няколко от вашите мачове са изчезнали, най-вероятно те са приключили мача или изтриха техния Tinder сметка. Ако те изтриха техните акаунт и решавате да се върнете към Tinder , може да видите, че този човек се появява отново във вашата купчина карти.

Как мога да разбера дали някой е изтрил своя тиндер?

Първият знак, ако съвпадение е - е изчезват от Вашият мачове. Кога потребител изтрива техен потребителски акаунт, всичко е изтрит от системата – Техен снимки, техен местоположение и техен мачове!

Можете ли да кажете дали някой е активен в tinder?

Няма индикатор ако някой е активен и онлайн използвайки Tinder . Единственият начин да определи дали някой използва приложението е ако местоположението им се променя или те изпращат съобщения до вашия профил.

Вашият профил в Tinder все още ли се показва, след като го изтриете?

Ако изтрия Tinder ап Все още ли се появявам ? да, ти ще все още се появяват след изтриването на ап прави не изтрийте акаунта си , ти просто ще попадна в Тиндер неактивни потребители купчина и все още се появяват за хора, които се впускат дълбоко в своите потенциални съвпадения.

Колко скоро е активен на Tinder?

Какво прави Tinder наскоро активен означава? Tinder е наскоро активен текстът ще се показва в профилите, които са били активен в Tinder през последните 24 часа. Въпреки това, няма да видите кога точно е бил последният път, когато са били активен или ако използват Tinder в този момент.

Ще загубя ли съвпаденията си, ако деинсталирам tinder?

Изтриване на вашия акаунт ще постоянно Изтрий Вашият мачове , съобщения и друга информация, свързана с акаунта. Да се Изтрий твоята стара Tinder акаунт: Влезте в Tinder с Facebook или телефонния номер, свързан с акаунта, който искате Изтрий .

Мога ли да изтрия и да изтегля отново tinder?

Деинсталиране на Tinder ап. Преинсталирайте Tinder . Влезте в новия си акаунт във Facebook, след което отворете Tinder и създайте нов акаунт. Ще ви е необходим нов телефонен номер, за да се регистрирате, освен ако не изчакате 3 месеца между тях изтриване Вашият Tinder и създаване на нов.

Кога трябва да изтрия tinder?

От съображения за сигурност ще ви трябва да изтрия Вашият Tinder акаунт, докато сте влезли да се приложението или Tinder .com Имайте предвид, когато вие Изтрий вашия акаунт губите завинаги съвпадения, съобщения и друга информация, свързана с него.

Защо тиндер е толкова труден за момчета?

Най-честите причини са лошото качество на разговорите или също много се фокусира върху физическата привлекателност, а не върху личността. Tinder гадно най-много за средно момчета от но превъзхождат жените потребители 2:1 и защото жените са много по-селективни от но .

Защо не мога да изтрия своя тиндер?

Отвори Tinder приложение или влезте в Tinder .com Докоснете иконата на профила. Отидете в Настройки. Превъртете надолу и докоснете Изтрий Сметка.

Защо Tinder е загуба на време?

Хората, които използват Tinder намирането на случайна връзка или дълготрайна любов може да е лай на грешното дърво. Учените твърдят, че приложението за запознанства е „ загуба на време ‘за повечето хора. Те открили, че мъже и жени, на които им е лесно да имат нощувки за една нощ в реалния свят, също могат да използват Tinder за организиране на връзки.